Consiliul Județean Sălaj îndeamnă participanții la trafic să circule cu prudență și să aibă autoturismele echipate corespunzător

Consiliul Județean Sălaj, în calitate de administrator al drumurilor județene, îndeamnă participanții la trafic să circule cu prudență și să aibă autoturismele echipate corespunzător, având în vedere condițiile meteorologice și căderile de ninsoare din ultimele ore.

Astăzi, la ora 10.00, niciun drum județean nu este blocat sau închis circulației rutiere din cauza zăpezii. Pe drumurile pe care ninge abundent se intervine în permanență cu material antiderapant și autotractoare dotate cu lamă.

În cazul în care un DRUM JUDEȚEAN (DJ) este înzăpezit sau acoperit cu polei și nu se poate circula, ori circulația este îngreunată, puteți apela numărul de telefon 0741 118 384, în regim 24/24 h, pus la dispoziție de Consiliul Județean Sălaj!

Pentru pregătirea și întreținerea drumurilor județene în sezonul de iarnă 2020-2021, perioada 15 noiembrie – 15 martie, Consiliul Județean Sălaj a alocat suma de 3,69 milioane de lei către primăriile de comună responsabile cu deszăpezirea. În ceea ce privește intervențiile pentru deszăpezire realizate după data de 15 martie, au fost încheiate acte adiționale, decontările urmând să se facă punctual, pe baza devizelor.

Foto: Intervenție pe DJ108G, sectorul Cizer - Vânători


Tipărire