Sfințirea Monumentului Eroilor din Moigrad-Porolissum

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a dat curs invitației de a fi prezent astăzi, 6 noiembrie 2022, în mijlocul comunității din Moigrad-Porolissum, la sfințirea monumentului ridicat în cinstea eroilor care s-au jertfit pentru România în Primul și Al Doilea Război Mondial, precum și la inaugurarea noului teren de sport al școlii din localitate.

"Dintotdeauna, eroii au reprezentat ultima carte pe care o joacă o națiune și care acționează pentru țară fără gând la ei înșiși. Ce poate fi mai frumos ca pe acest loc să se ridice un asemenea edificiu, care să ne facă să ne aducem aminte de cine am fost și ce valori trebuie să apărăm! Veșnică recunoștință față de eroii neamului din toate timpurile, față de făptuirile lor, în slujba nobilei misiuni de a asigura veșnicia României și a românilor.
Felicit Primăria și Consiliul Local Mirșid, pe părintele paroh și pe toți cei care și-au adus contribuiția la realizarea acestor investiții. Fiecare obiectiv realizat este un pas înainte întru dezvoltarea comunităților noastre, ceea ce ne arată ca împreună totul devine posibil", a afirmat președintele Consiliului Județean Sălaj.

 


Tipărire