Reprezentanți Michelin din opt țări, în vizită la Consiliul Județean Sălaj

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit joi, 30 martie, vizita unei delegații Michelin, formată din reprezentanți ai uzinelor de cord metalic pe care compania le deține în Franța, Canada, Thailanda, China, Italia, Spania, Brazilia și România.

În cadrul întâlnirii, oaspeții au aflat detalii atât despre istoria meleagurilor sălăjene și despre oamenii de seamă ai Țării Silvaniei, cât și despre principalele direcții de dezvoltare durabilă a județului nostru.

"Pentru noi, sălăjenii, compania Michelin, prin uzinele pe care le deține în Zalău, reprezintă un important investitor și angajator și, totodată, un partener de nădejde în ceea ce privește dezvoltarea economică a Sălajului, respectiv susținerea inițiativelor sociale și culturale. Prin implicarea sa activă și responsabilă în viața comunității locale, Michelin a contribuit la promovarea imaginii Sălajului la nivel național. Întrevederea pe care am avut-o mi-a oferit ocazia de a împărtăși cu reprezentanții acestui lider mondial în producerea anvelopelor, informații despre proiectele pe care administrația județeană le implementează și care vor aduce beneficii durabile pentru toți cetățenii. De asemenea, am subliniat preocuparea constantă pentru accesarea de fonduri europene, care să ne permită să accelerăm investițiile în dezvoltarea sistemului de sănătate, revigorarea economiei locale, reabilitarea rețelei de drumuri județene și dezvoltarea patrimoniului cultural. Sunt proiecte prin care ne dorim să le arătăm sălăjenilor că se pot bucura de viață acasă, în Țara Silvaniei, și că putem redeveni o comunitate unită și puternică", a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

 

 


Tipărire