Fata Cătanii, ediția a II-a

Consiliul Judeţean Sălaj vă invită duminică, 30 aprilie 2023, la Grădina Zmeilor, pentru a participa la sărbătoarea anuală a primăverii de pe Valea Almașului – FATA CĂTANII, ediția a II-a.

Programul evenimentului:
- 12.30 – Deschiderea oficială a manifestării
- 13.00 – Program artistic susținut de către elevi ai școlilor gimnaziale din Bălan și Zimbor, respectiv ai liceelor tehnologice din Hida și Surduc
- 14.00 – Ansamblul Folcloric ”Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă Sălaj. INVITAT SPECIAL: SAVA NEGREAN BRUDAȘCU
- 17.00 – Muzică ambientală
- 20.30 – Foc de artificii

Sub îndrumarea cadrelor didactice, începând cu ora 14.30, va avea loc parada portului popular autentic de pe Valea Almașului. Participă elevi ai școlilor gimnaziale din Fildu de Mijloc, Jebucu, Cuzăplac, Zimbor, Sânmihaiu Almașului, Dragu, Bălan, respectiv ai liceelor tehnologice din Hida și Surduc.

Participanții sunt invitați ca pe parcursul manifestării să descopere Grădina Zmeilor, locurile de joacă pentru copii, ofertele culinare, produsele tradiționale și de artizanat ale meșterilor populari, standurile de prezentare de la Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă - Zalău, Biblioteca Judeţeană "I.S. Bădescu" Sălaj, Crucea Rosie Salaj, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, A D I Țara Silvaniei și DGASPC Sălaj! De asemenea, vor avea loc acrobații aviatice, în funcție de condițiile meteo.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Bălan, A D I Țara Silvaniei, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.
Vă așteptăm cu drag!


Tipărire