"Marșul Carierei" - la a XIII-a ediție

Aproximativ 600 de elevi din Zalău au participat, joi, 18 mai, în Amfiteatrul Parcului Central Municipal, la "Marșul Carierei", acțiune organizată de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj (Cjrae Salaj), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Consiliul Județean Sălaj.

În faţa unui auditoriu format din elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a, fiecare colegiu şi liceu din Zalău şi-a prezentat oferta educaţională într-o manieră originală şi inedită, în funcție de specificul profilului și specializărilor fiecărei unităţi de învățământ.

Desfășurat în cadrul Târgului ofertei educaționale "Pași în carieră", evenimentul ajuns la a XIII-a ediție face parte din programul de consiliere în carieră "Profesioniștii Viitorului", finanțat și susținut de Consiliul Județean Sălaj și dedicat tuturor elevilor de clasa a VII-a din Sălaj.

"Ca părinți, știm că experiențele noastre anterioare, la care tindem să ne referim întotdeauna, nu mai sunt relevante pentru ceea ce îi așteaptă pe cei din tânăra generație. Din acest motiv, consider că inițiativă CJRAE Sălaj este una lăudabilă. Sunt convins că în urma activității de astăzi, în care toate liceele și colegiile din municipiu au avut ocazia să-și prezinte oferta educațională, se vor cristaliza opțiunile și preferințele viitorilor liceeni. Mulțumesc celor care au făcut posibil acest eveniment, iar elevilor le doresc mult succes", a transmis Cristian-Claudiu Bîrsan, vicepreședintele CJ Sălaj.


Tipărire