Consiliul Județean Sălaj acordă peste 500.000 de lei proiectelor sportive, culturale și de tineret

Consiliul Județean Sălaj sprijină, și în acest an, organizarea de activități sportive, de tineret și recreative, precum și activități culturale în domeniul teatrului, prin programele de finanțare nerambursabilă derulate.

În cadrul ședinței de marți, 30 mai, consilierii județeni au aprobat repartizarea sumei de 550.000 de lei pentru 122 de proiecte sportive, pentru tineret și recreative și pentru un proiect cultural.

"Mă bucură interesul tot mai mare pe care ONG-urile și cultele religioase îl manifestă față de programele de finanțare nerambursabilă derulate de administrația județeană. Anul acesta am înregistrat un succes fără precedent, cu cel mai mare număr de proiecte sportive și pentru tineret depuse - 131, precum și cel mai mare număr de proiecte câștigătoare - 122. Acest lucru confirmă rolul important pe care Consiliul Județean Sălaj îl are în promovarea implicării comunitare și în susținerea dezvoltării activităților pentru tinerii din Țara Silvaniei. Îi felicit pe toți beneficiarii și suntem încântați să le fim parteneri în implementarea de proiecte ce aduc beneficii reale în comunități", a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Listele cu proiectele câștigătoare și cu repartizarea sumelor sunt disponibile accesând linkurile următoare:
Anunț de atribuire pentru activitățile nonprofit de interes județean pentru sport, tineret și activități recreative.
Anunț de atribuire pentru activități nonprofit de interes județean pentru cultură.


Tipărire