”Antreprenoriat și Digitalizare” - eveniment dedicat IMM-urilor din județul Sălaj

Proiectele și politicile publice pentru susținerea IMM-urilor în economia digitală au constituit tema evenimentului ”Antreprenoriat și Digitalizare”, organizat luni, 20 noiembrie, la Zalău, de către Consiliul National al IMM-urilor din Romania (CNIPMMR).

"Consiliul Județean Sălaj rămâne un partener activ al mediului de business, conștienți fiind de rolul important pe care îl joacă în implementarea investițiilor publice. Prin urmare, menținerea unui dialog deschis și consistent între autoritățile locale și antreprenori reprezintă cheia unei colaborări solide, ce se bazează pe respect reciproc și generează progres în comunitate", a transmis, cu acest prilej, Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

În cadrul aceleiași manifestări, a fost anunțată aderarea Clubului Oamenilor de Afaceri din Sălaj la CNIPMMR, confederație patronală reprezentativă la nivel național, ce numără 104 structuri teritoriale în peste 20 de sectoare de activitate.

Alături de oamenii de afaceri din regiunea Nord-Vest, la manifestare au fost prezenți și preşedintele CNIPMMR, Florin Jianu, prim-vicepreședintele CNIPMMR, Augustin Feneșan, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, Dumitru Nancu, reprezentanți ai Patronatului IMM Satu Mare și ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest.


Tipărire