Expoziție dedicată performanței sportive sălăjene

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a oferit, astăzi, diplome de excelență echipelor de handbal și volei din municipiului Zalău, antrenorului Gheorghe Tadici, precum și foștilor mari sportivi Adrian Feher, Mircea Tutovan, Tarle Marcel Doru, Virgil Meleg, Paula Claudia Todoran, Cristian Boldut și Calin Marincas, pentru contribuția de excepție la promovarea orașului nostru.

Acest moment special a avut loc la Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici", în cadrul expoziției "Aspecte din istoria sportului zălăuan", organizată de Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău la împlinirea a 550 de ani de când Zalăul a dobândit statut de târg.

"Performanța sportivă se obține cu multă muncă, disciplină și sacrificii imense. Fiecare sportiv care a excelat în disciplina practicată a devenit un ambasador al Sălajului și merită din plin respectul și recunoștința noastră. În numele meu personal și al comunității sălăjene, îi felicit și le mulțumesc tuturor celor care, prin rezultatele lor remarcabile, au adus cinste municipiului și județului, făcându-ne mândri de-a lungul timpului. Adresez felicitări și reprezentanților Muzeului Județean pentru această inițiativă minunată de a aduce în fața publicului fragmente valoroase din istoria sportului sălăjean, întrucât rememorarea performanțelor trecute ne ajută să construim prezentul și să pregătim viitorul", a precizat, la vernisaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.


Tipărire